דרגו את המתכון
אורה אמסלם משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שמרים שוקולד.
- קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- כוס סוכר
- 3 ביצים
- תמצית וניל
- 230 גרם מרגריה
- כף מלח שתוחה
- מים פושרים
אופן ההכנה:
- לשים הכל במיקסר עד לקבלת בצק אלסטי.
- מתפיחים את הבצק למשך שעה.
- מחלקים את בצק 3 או 4 חלקים.
- מרדדים ומורחים ממרח שוקולד,אגוזים,קוקוס(לא חובה) מגלגלים לצורת רולדה,חותכים ויוצרים מעין צורת בורג ומתפיחים למשך חצי שעה.
- מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להשחמה.
סרטון עם מתכון נוסף להכנת עוגת שמרים שוקולד: