חיפוש

ניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן

ניוקי ברוטב חמאת שרי
ניוקי ברוטב חמאת שרי ,בזיליקום ופרמזן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן מתכון של מיקי סוויסה


מצרכים לניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן:
1 ק"ג ניוקי תפוח אדמה או טריקולור( במתכון זה השתמשתי בניוקי טרי קולור של חברת "רביולון" )
50 גרם פרמזן מגורד
חופן עלי בזיליקום קצוצים
200 גרם חמאה(לפי המתכון המקורי משתמשים ב-200 גרם, להערכתי 50 גרם יספיקו או אפילו להחליף בשמן זית)
200 גרם שרי חצויות (בערך 10-13 יחידות)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
1. מרתיחים מים עם מעט מלח.
2. כאשר המים מבעבעים שופכים את הניוקי ומבשלים עד שהניוקי צפים למעלה ואז מעבירים למסננת.
3. מתחילים בהכנת הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה או שמן זית.
4. מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים במשך דקה.
5. מוסיפים למחבת את הניוקי המבושלים שסיננו ומקפיצים כדקה.
6. מוסיפים למחבת את הבזיליקום וממשיכים להקפיץ.
7. מעבירים לצלחת מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים בעלי בזיליקום

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות