3.8/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

סלט בורגול עשיר של אורה ארגוב

מצרכים:

מתכונים נוספים

מתכון לאושפלאו בורגול מטריף חושים (ט-ע-י-ם -א-ש!!)
מתכון לבורגול בריא, טעים חבל"ז
סלט בורגול רימונים לראש השנה מתכון פצצה

הוראות הכנה:

  1. משרים את הבורגול ב-2 כוסות מים רותחים למשך 20 דקות.
  2. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערה גדולה.
  3. מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הסלרי והפלפלים הקצוצים.
  4. מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, רוטב סויה, סילאן ושמן זית.
  5. מוסיפים את החמוציות והבוטנים ומערבבים היטב.
  6. מגישים ונהנים!

טיפ: ניתן להכין את הסלט מראש ולשמור במקרר עד להגשה. טעמו משתבח לאחר כמה שעות.

מתכון של אורה ארגוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות