דרגו את המתכון

סלט סלק מרוקאי עם גבינת פטה – משווה את סלקים וסלטים!

אז מי חשב שסלק יכול להיות כל כך טעים? עם השילוב הנכון, הוא לא רק שיהיה מתוק, אלא גם מהמשלמים שבסלטים! אז הכנתי לכם מתכון לסלט סלק מרוקאי עם גבינת פטה שיביא אתכם על רגליים שתיים! כי מה יותר טוב מלפנק את עצמכם במטעמים בריאים ובכל זאת, לטעום כמו שמן שאוהבים?

מה נצטרך?

שלב 1: סלק הזה, אוהבי סלק!

קודם כל, נתחיל עם הסלקים. ניקח את הסלקים, נשים אותם בסיר עם מים ונתן להם לשחות 40 דקות (תשתמשו בספידו!). אחרי שהם מוכנים, נתן להם להתקרר ואחר כך נקלף וחותכים לקוביות. במילים אחרות, עשו מהם בלגן.

שלב 2: יחד ניצור יצירת מופת!

בעוד הסלקים מתקררים, ניקח את הבצל הסגול ונקלף אותו (דמעות? נוסיף עוד קטן מלח!). חותכים אותו דק, דק, ביחד עם הפטרוזיליה שאפשר לקצוץ היטב. לא לסנן את הקיפולים!

שלב 3: הזמן לאיחוד!

עכשיו הגיע הזמן לשלוט בעובדות: ניקח קערה גדולה (לא יותר מדי, לא יהיה מקום לסלקים) ונכניס הכל פנימה – סלקים, בצל, פטרוזיליה, גבינת פטה, וזולגות על הכל את מיץ הלימון ושמן הזית. מלח ופלפל? צ'ק!

עכשיו מה עושים?

מערבבים בעדינות ולא כמו שמעלים גלים בבריכה! סלט הסלק הזה מצטלם מדהים, אז אם תכננתם לפרסם ברשתות, רק אל תשכחו לתייג אותי!

שאלות נפוצות:

אז מה אתם מחכים? זה הזמן לגרום לסלט שלכם לרקוד על השולחן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות