דרגו את המתכון

סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 50 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

ירקות שורש:

תיבול ירקות:

ארוחה קלה ומהירה | סלמון בתנור עסיסי וטעים בקלי קלות

מתכונים נוספים

סלמון בתנור עם לימון ודבש: מתכון מושלם!
מרינדה לסלמון בתנור: הדרך הכי טעימה לשדרוג ארוחת הערב שלכם
עוגת מייפל קלאסית וטעימה – מתכון ביתי מושלם

איך מכינים דג סלמון עסיסי

אופן ההכנה:

  1. הכנת הסלמון:

    • חממו תנור ל-200 מעלות.
    • מרחו את הסלמון בשמן זית.
    • בקערה קטנה, ערבבו את החרדל, רכז הרימונים, הסילאן והטריאקי.
    • בעזרת מברשת, מרחו את תערובת החרדל על הסלמון.
    • תבלו את הסלמון במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. הכנת הירקות:

    • בקערה גדולה, ערבבו את כל הירקות החתוכים עם שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, אורגנו, זעתר וסילאן.
  3. אפייה:

    • הניחו את הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • פזרו את הירקות המתובלים מסביב לסלמון.
    • אפו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.
    • לאחר 20 דקות, הוציאו את התבנית מהתנור והמשיכו לאפות רק את הירקות למשך 20-30 דקות נוספות, או עד שהם רכים וזהובים.

מתכון של איטל איטלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות