דרגו את המתכון
סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון של ספגטי אדום של פעם.
מצרכים:
- 1 חבילת ספגטי מס' 8
- או כל פסטה אחרת שאוהבים.
- מצרכים לרוטב:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 4 עגבניות מגורדות
- 3 קופ' קטנות של רסק עגבניות או 6 כפות גדושות (אני אוהבת שיש הרבה רוטב)
- חצי כף סוכר להפחתת החומציות
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף שטוחה מרק עוף
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2 וחצי כוסות מים חמים
אופן הכנה:
- מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה במשך 8-10 דקות ומסננים.
- מתחילים בהכנת הרוטב:מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות.
- מוסיפים את העגבניות המגורדות והסוכר ומערבבים.
- מנמיכים את האש ומוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים.
- מוסיפים 2 וחצי כוסות מים חמים,מערבבים .
- טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך.
- ממשיכים לבשל את הרוטב עוד כמה דקות.
- מוסיפים את הספגטי לסיר הרוטב,מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה שתיים שכל הספגטי יהיה עטוף ברוטב ויספוג טעמים.
- מגישים חם , מומלץ יחד עם שניצל מטוגן.
מתכון נוסף של ספגטי אדום של פעם של חן במטבח: