5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

להתפנק עם עוגה טעימה ללא רגשות אשם של תוספת סוכר זו חוויה מענגת. מתכון לעוגה נטולת סוכר זה מציע פינוק לח וטעים, מושלם עבור אלה המעוניינים להפחית את צריכת הסוכר שלהם.

איך מכינים עוגה ללא סוכר – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים עוגה ללא סוכר – צעד אחר צעד

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית או מרפדים אותה בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת האפייה וקורט מלח.
  3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים, רסק תפוחים לא ממותק, חלב שקדים ותמצית וניל.
  4. מוסיפים את החומרים הרטובים בהדרגה לחומרים היבשים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה ונוצר בלילה חלקה.
  5. טועמים את הבלילה ומוסיפים סטיביה או אריתריטול אם רוצים לעוד מתיקות.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומפזרים אותה בצורה אחידה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  8. לאחר האפייה מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר בתבנית 10 דקות לפני שמעבירים אותה לרשת לצינון מלא.
  9. לאחר שהתקררה, פורסים ומגישים את העוגה נטולת הסוכר שלך כמו שהיא או עם כף קצפת או פירות יער טריים.

תהנה מעוגה נטולת רגשות אשם זו כאפשרות קינוח או חטיף טעים.

מתכון זה מיועד לשרת 8-10 אנשים, תלוי בגודל הפרוסות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות