דרגו את המתכון
עוגיות ביסקוטי מתכון מדהים
מיטל כהן משתפת אותנו במתכון מדהים לעוגיות ביסקוטי.
מצרכים:
2.5 כוסות קמח רגיל
כפית אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
כוס סוכר
1 סוכר וניל
לערבב
להוסיף 3 ביצים
1 חלמון
2 כפות מים
3 כוסות סהכ של אגוזים+שקדים+פקאנים
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגיות ביסקוטי מושלמות – תומר תומס
עוגיות ביסקוטי קפה מושלמות של ג'ורג'יה ספיציקינו
ביסקוטי לימון מתכון – עוגיות איטלקיות
מתכון נוסף לעוגיות ביסקוטי של קרין גורן:
אופן הכנה:
הבצק דביק- לא להיבהל.
בעזרת ידיים רטובות לסדר על התבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות חצי שעה
להוציא
לחכות שיתקרר ממש
לחתוך עם סכין של לחם
ולסדר על תבנית בחום של 140 מעלות לחצי שעה