עוגיות פיסטוק ללא גלוטן מתכון מטריף
מתכון מטריף של עוגיות פיסטוק ללא גלוטן של ירדנה גנאח.
מצרכים:
בקערה 1:
שקדים (300 גרם )
אבקת סוכר (70 גרם )
1-2 ביצים
1 כפית תמצית שקדים
בקערה 2:
פיסטוק טחון (100 גרם )
אבקת סוכר (30 גרם )
1-2 חלמון ביצה
½ כפית תמצית פיסטוק
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגיות עיראקיות לתה המתכון הכי קל בעולם
עוגיות בריאות ב-3 דקות
עוגת מוס שמנת פיסטוק נדירה
מתכון נוסף של עוגיות פיסטוק:
אופן הכנה:
1. נכניס את מרכיבי קערה 1 לקערה ונערב אותם היטב עד לאיחוד.
2. נכניס את מרכיבי קערה 2 לקערה ונערב אותם היטב עד לאיחוד.
3. נוסיף מעט לקערה 2 מתערובת השקדים שבקערה אחד ונערבב היטב.
4. ניצור גליל מתערובת השקדים וגליל מתערובת הפיסטוק.
5. נרדד את גליל השקדים מעט ונכניס לתוכו את גליל הפיסטוק.
6. נסגור אותם לגליל אחד ונחתוך לפרוסות קטנות.
7. את הפרוסות נסגור אותם כמו קובה כדי שהפיסטוק לא יראה.
8. נצפה את העוגיות באבקת סוכר.
9. נאפה בתנור על חום של 150 מעלות למשך 15 דקות.