דרגו את המתכון
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות קעקע עירקיות.
- כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1/2 ק"ג קמח
- 1-1/4 כוסות מים
- 1-1/2 כפות שמרים
- 1/3 כוס שמן
- 1-1/4 כוסות סוכר
- 1-1/2 כפות חוואיג' לאפיה
- 1 ביצה גדולה
אופן ההכנה
- 1ללוש לבצק רך לכסות ולהתפיח 45 דקות .
- 2לחלק את הבצק ל-20 כדורים להניח ל-20 דקות התפחה .
- 3לגלגל כל כדור לרצועה ולחבר בקצוות לעיגול .
- 4להניח בתבנית להתפחה נוספת 10 דקות .
- 5לאפות ב- 180° מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר..