אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים דבש
- 300 גרם שקדים מולבנים פרוסים
 - 2 כפות סוכר לבן + 2 כפות סוכר חום דמררה
 - 4 כפות גדושות דבש (לחמם 20 שניות במיקרו)
 - 1 ביצה טרופה
 - רבע כוס שומשום
 
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 170 מעלות.
 - להניח את השקדים בקערה ולהוסיף את כל המרכיבים. לערבב היטב היטב.
 - להניח כף גדושה מהתערובת בתבנית על נייר אפייה ברווחים אחד מהשנייה.
 - לאפות כ- 12 דקות, להוציא ולצנן היטב לפני החילוץ מהתבנית.
 
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:
