דרגו את המתכון
אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת בננות ואגוזים.
מצרכים:
חצי כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס חלב
60 גרם חמאה
3 בננות בשלות לחתוך לקוביות
2 ביצים
חצי כוס קמח רגיל
רבע כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
1 כוס אגוזים קצוצים
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה:
1. שמים בקערת מיקסר את החמאה והסוכר ומערבלים בעזרת וו גיטרה.
2. מוסיפים את הביצים לקערת המיקסר וממשיכים לערבב עד שהביצים נטמעות ואז מוסיפים את החלב,בננות ותמצית הוניל ומערבבים למשך 3 דקות
ואז מוסיפים את אבקת האפייה,קמח,קינמון וסודה לשתייה וממשיכים בערבוב ואז מוסיפים את האגוזים.
3. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את תערובת הבננות.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
5. לאחר 40 דקות מוציאים את העוגה מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים אבקת סוכר מעל.