אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה במיקרוגל
מצרכים:
1.5 גבינה 5% 350 גרם
1 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
5 יחידות ביסקוויט לוטוס מפוררים
1/2 כפית גרידת לימון
1/2 כוס סוכר
1 כף אינסטנט וניל
2 כפות קורנפלור
לציפוי:
1 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
אופן ההכנה:
1. מקציפים ביחד את הגבינה לבנה,מיכל אחד של שמנת חמוצה,סוכר וניל,סוכר,אינסטנט וניל,קורנפלור,גרידת לימון,ביצים,מקציפים היטב ,עד לקבלת תערובת אחידה,מעבירים לכלי מתאים למיקרוגל ואופים במיקרוגל למשך 10-12 דקות (תלוי בעוצמת המיקרוגל שלכם)
2. לאחר 10-12 דקות,מוציאים את העוגה מהמיקרוגל , מערבבים ביחד את חומרי הציפוי (שמנת חמוצה וסוכר וניל),ומורחים מעל העוגה ומכניסים ל-2 דקות נוספות.
3. לאחר 2 דקות,מוציאים את העוגה מהמיקרוגל ומפזרים מעל את עוגיות הלוטוס המפוררות ומכניסים למקרר לכמה שעות להתייצב (שהעוגה יוצאת מהמיקרוגל היא עדיין רכה,לא להבהל)