דרגו את המתכון

עוגת גבינה מתכון קל ופשוט של מלכי אדלר

תבנית15X22

לתחתית
100 גר' פתיבר (1/2 כוס)
2 כפות סוכר
50 גר' חמאה מומסת

• מחממים תנור ל 160 מעלות
• מרסקים את הפתיבר במעבד מזון ומוסיפים את הסוכר והחמאה
• שוטחים על התבנית ואופים 10 דקות.
• מקררים

.

למלית
250 גר' גבינת שמנת 30%
2 ביצים
300 גר' חלב מרוכז ממותק

• מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה
• יוצקים על התחתית
• אופים באמבט מים (שמים את התבנית בתוך תבנית עם מים חמים) עד שהעוגה מתייצבת במרכזה כ 45 דקות.
• מקררים לפחות 6 שעות

לציפוי
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
75 גר' שמנת מתוקה

• מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד
• טוחנים עד לקבלת גנאש חלק
• יוצקים על העוגה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות