דרגו את המתכון

עוגת חצילים ובשר מלוחה ועסיסית

המנה המענגת הזו, נישואים של חצילים עדינים ובשר מלוח, היא עדות למורשת הקולינרית העשירה של המטבח הים תיכוני. מקורו בארצות ספוגות השמש בהן משגשגים החצילים, המתכון הזה מציע ארוחה דשנה ומשביעה המתאימה לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מפגש חברים או פשוט מחפשים ארוחת ערב מנחמת למשפחה, עוגת החצילים והבשר הזו בטוח תרשים בשכבות הטעם והמרקם שלה.

רכיבים:

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות, ניתן להחליף את הבשר בבשר בקר טחון כשר או הודו. בנוסף, ניתן להחליף את גבינת הפרמזן בחלופה כשרה או לוותר עליה לחלוטין לגרסה נטולת חלב.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מניב כ-6 מנות, מה שהופך אותו לאידיאלי לארוחה משפחתית או לארוחת ערב.

זמן הכנה: זמן ההכנה למנה זו הוא כ-45 דקות, עם 45 דקות נוספות לבישול.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית הקושי הבינוני, דורש כמה כישורים קולינריים אך ניתן להשגה עבור רוב הטבחים הביתיים.

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות