עוגת פרג בחושה מתכון הורס
תילי טובה משתפת אותנו במתכון הורס לעוגת פרג בחושה.
מצרכים:
קערה
מטרפה ידנית
1 כוס קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 כוס פרג (לא טחון)
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס שמן קנולה
4 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
מיץ מ-1 תפוז
(כשליש כוס)
גרידת תפוז
(לא לוותר !!!)
לציפוי
2 שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
1 כף אבקת נס קפה
1 כף גדושה ממרח שוקולד
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת פרג מדהימה מתכון קל
עוגת פרג מנצחת ב-5 דקות
עוגת פרג תפוזים מתכון היסטרי
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. להכניס הכל לקערה גדולה ולערבב היטב .
2. לשמן תבנית ולאפות ב- 180 מעלות כ- 45 דקות עוגה גדולה או כ-35 דקות לקטנה יותר עד מבחן הקיסם היבש.
3. אני הכנתי כמות כפולה וחילקתי ל-2 תבניות שונות.
4.לציפוי גנאש מריר : 2 שוקולד מריר , 1 שמנת מתוקה להמיס יחד ולבחוש להוסיף 1 כף נס קפה ו-1 כף גדושה ממרח שוקולד מעל לפזר קוקוס קלוי 😀 .
בהצלחה ❤.