חיפוש

עוגת קונקורד מתכון טעים בטירוף

עוגת קונקוקרד מתכון טעים בטירוף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת קונקורד מתכון טעים בטירוף

זהר מנדל משתפת אותנו במתכון טעים בטירוף של עוגת קונקורד.

מצרכים:
המצרכים לקרם שוקולד – מכינים יום לפני
3 מיכלי שמנת מתוקה (750 מ"ל)
300 גרם שוקולד
המצרכים למרנג השוקולד –
6 חלבונים
1/4 כפית מלח
3/4 כוס סוכר
150 גרם אבקת סוכר
40 גרם קקאו
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת שוקולד עסיסית מתכון מנצח
עוגת גלידה מדהימה עם בסיס של כדורי שוקולד
אצבעות עוגת גבינה ב-5 דקות

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
שלב א'- יום לפני – מכינים את הקרם-.
1. מרתיחים שמנת מתוקה, מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד שהם מתמזגים ומכניסים לקירור לפחות של 10 שעות.
2. שלב ב' – הכנת המרנג – .
3. מקציפים את החלבונים (לבן), מוסיפים את המלח ולאחר מכן את הסוכר בהדרגה ברגע שהקצף יציב, מוסיפים את הקקאו ואבקת הסוכר ומערבבים בתנועת קיפול.
4. מציירים על נייר אפיה עיגול בקוטר 24 (תבנית עוגה) הופכים את נייר האפיה ומניחים בתבנית מלבנית. ממלאים שקית זילוף במרנג ועם צנטר חלק ומזלפים בתנועה מעגלית בצורת שבלול על שני העיגולים.
5. במקום שנשאר על נייר האפיה מזלפים מקלות שישמשו לקישוט העוגה.
6. אופים בחום של 120 מעלות כשעה וחצי ומקררים.
7. שלב 3 – הכנת הקצפת ובניית העוגה-.
8. מקציפים את קרם השמנת עם השוקולד לקבלת קרם אוורירי.
9. מניחים שבלול מרנג על מגש, מורחים עליו שליש מהקרם ומיישרים במרית..
10. מניחים מעליו את השבלול השני ומעל מורחים קצת יותר משליש קרם ובשארית מורחים מסביב לעוגה.
11. שוברים את מקלות המרנג לרצועות באורך 4 ס"מ ומסדרים מסביב לעוגה ולאחר מכן ונועצים בזוית בקרם מעל העוגה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות