עוגת קפה חלומית ללא סוכר וללא גלוטן
שרית ברסקה משתפת אותנו במתכון חלומי של עוגת קפה מושלמת.
מצרכים:
1 חבילה גבינת מסקרפונה 40% גד (250 גרם)
2 כפיות קפה נמס (10 גרם)
3 כפות אריתריתול סופר סוכר (36 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס שמנת מתוקה נטולת לקטוז שופרסל שמנת 38% להקצפה (250 גרם)
אינסטנט פודינג בטעם וניל סוויטנגו (30 גרם)
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת קפה ואגוזי לוז מושחתת
עוגת קפה מושלמת וקלה להכנה
עוגת קפה ופקאנים מטריפה
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מקציפים את השמנת עם הסופר סוכר והאינסטנט עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
2. בקערה נפרדת פותחים את המסקרפונה בעדינות עד שתהיה נוחה ולא נוקשה.
3. מוסיפים את התמצית וניל עם הנס קפה ומערבבים עד לספיגת הקפה והתמצית לחלק מהתערובת.
4. יש להוסיף את הקצפת בתנועות מעטפת לערבב וליצור תערובת אחידה.
5. להעביר לתבנית קוטר 18 ולהכניס למקפיא לשעתיים או למקרר לכ-4 שעות.
6. לקישוט אפשר לפזר שברי שקדים ואגוזים לא חובה.