דרגו את המתכון
תהילה לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת קרמבו מדהימה.
מצרכים להכנת עוגת קרמבו:
תבנית: תבנית בינונית (חד פעמית)
3 ביצים
כוס סוכר
כוס מים רותחים
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
כוס שוקולית
לקצפת:2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
לציפוי השוקולד:200 גרם שוקולד מריר
חצי חבילת שוקולד חלב
שמנת מתוקה
אופן הכנה:
- נקציף חלבונים עם כוס סוכר
- בקערה שנייה: את הצהובים נקציף יחד עם כל החומרים לפי הסדר: סוכר וניל, מים, שוקולית, שמן, ולבסוף קמח.
- ניקח את מקצפת הלבנים בקערה הראשונה ונקפל לתוך תערובת השוקולד שבקערה השנייה בתנועות עטיפה עד לאיחוד
- לצקת לתבנית בינונית (חד פעמית) ונכניס לתנור ל-175 מעלות למשך 40 דקות, לשים את הקצפת עד שהעוגה מצטננת ומעל את השוקולד המומס.