להלה סויטס משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד מטריפה.
- 2 כוסות סוכר
 - 3 ביצים
 - 1/2 2 כוסות קמח
 - 1 כוס שמן קנולה
 - 2 כוסות מים
 - 1/2 שוקולית
 - 1/2 כוס קקאו
 - 1 שקית אבקת אפיה
 - 1 כפית סודה לשתייה
 - 1 שקית סוכר וניל
 - 2 חבילות שוקולד חלב/מריר
 - 3/4 קופסה שמנת מתוקה
 - סוכריות/אגוזים/קוקוס/מרשמלו או כל קישוט אחר
 
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל170° .
 - מערבבים הכל יחד לפי הסדר.
 - משמנים תבנית שופכים את התערובת ומכניסים לתנור לחמישם דקות.
 - להכנת הגנאש:
 - בסיר קטן מרתיחים את השמנת וכשהיא רותחת מוסיפים את השוקולד ומכבים את האש.
 - מערבבים עד שאין גושים ושופכים על העוגה כשהיא חמה ומקשטים.
 
סרטון עם מתכון נוסף לעוגת שוקולד:
