חיפוש

עוגת שוקולד מעלפת במיקרוגל ב-7 דקות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת שוקולד מעלפת במיקרוגל ב-7 דקות

מירי גולני משתפת אותנו במתכון קל ומהיר לעוגת שוקולד מעלפת במיקרוגל.

מצרכים:

1 כוס קמח תופח, בפסח קמח תפוחי אדמה + 1 שקית אבקת אפייה כשרה לפסח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כף קקאו
4 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים
מצרכים לציפוי גנאש
1 חבילה שקולוד מריר
125 גרם שמנת להקצפה 38%
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה במיקרוגל
עוגת שוקולד קלה להכנה במיקרוגל
עוגת שוקולד עסיסית ב-5 דקות

מתכון נוסף:

תבנית עוגה מיקרוגל

אופן הכנה:
1. הכנת העוגה : מערבבים בקערה את הביצים, מוסיפים את הסוכר, השוקולית, הקקאו והקמח. מערבבים טוב שלא יהיו גושים. מוסיפים את השמן ולבסוף את המים הרותחים. הבלילה דלילה וזה בסדר. לשפוך את התערובת לתבנית סיליקון. אם אין תבנית כמו בתמונה ניתן להשתמש בתבנית סיליקון עגולה. לאפות במיקרוגל 6-7 דקות תלוי במיקרוגל. אפשר גם לאפות בתנור כ-45 דקות על 175 מעלות. בגמר האפייה להוציא את התבנית מיד ולקרר את העוגה. לדקור את העוגות בקיסמי שיניים כדי שהגאנש יחדור גם לתוכן. אחרי האפייה אני משחררת לאט את העוגות מתבנית הסיליקון (זהירות, תבנית הסיליקון מאוד מאוד חמה) והופכת את תבנית הסיליקון לתוך תבנית חד פעמית עגולה. כשהעוגות בתבנית החד פעמית, אני מורחת עליהן את קרם הגאנש. מכניסה למקרר לשעתיים. אח"כ מעבירה את העוגות מהתבנית החד פעמית לצלחת הגשה ומקשטת אותן..
2הכנת הציפוי : בזמן שהעוגה מתקררת להכין בסיר קטן (או בקערה במיקרוגל) את ציפוי הגאנש. להוציא את העוגה מהתבנית ולצפות אותה בציפוי הגאנש ולקשט.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות