דרגו את המתכון

עוגת שוקולד קלה להכנה ,תוך 7 דקות העוגה מוכנה לאחר מיקרו.
תודה לשירלי בוסקילה על המתכון.

מצרכים להכנת עוגת שוקולד קלה:

אופן הכנה:

  1. טורפים את הביצים והסוכר בעזרת מטרפה (אין צורך במיקסר) .
  2. מוסיפים את שאר המוצרים ומערבבים באמצעות מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  3. מעבירים לתבנית עגולה משומנת שמתאימה למיקרו ומפעילים את המיקרו למשך 7 דקות.
    1. בינתיים מכינים את הגנאש -מביאים את השמנת לרתיחה ושופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.
  4. לאחר 7 דקות מוציאים מהמיקרו ונותנים לעוגה להתקרר.
  5. מחלצים את העוגה מהתבנית ושופכים את הגנאש מעל. יש אפשרות לחתוך את העוגה ואז לפזר מעל את הגנאש.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת שוקולד:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות