דרגו את המתכון
אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד שכבות.
מצרכים:
- 1 נטורינה
- 3 כוסות קמח מנופה
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים
- 2 כפות מים מהברז
- מילוי:
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כוס מים
- 4 כפות קקאו
- 2 כפות נס קפה
- כף תמצית וניל
- 4 ביצים
- 1/4 נטורינה
אופן הכנה:
- ללוש הייטב את חומרי הבצק לחלק ל 2 כדורים.
- לקמח משטח ולרדד את הבצק לפי גודל התבנית להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל12 דקות.
- בינתיים נבשל את כל חומרי המילוי בלי הביצים נערבב היטב עד שהכול נמס, נוסיף ביצה אחר ביצה בעירבוב, נישפוך הכול על הבצק שהוצאנו מהתנור.
- נרדד את הכדור השני ונכסה את בלילת השוקולד, יש אפשרות לגרד את החלק השני של הבצק
- נכניס לתנור לעוד 25 דקות
- לצנן ולפדר סוכר אם רוצים.