דרגו את המתכון

היי, אוהבי עוגות! היום אנחנו הולכים לאפות עוגת שיש קלאסית, פינוק מענג שמערבל יחד בלילת וניל ושוקולד ליצירת יצירה יפה וטעימה. ניתן לאתר את מקורותיה של העוגה הזו לגרמניה של המאה ה-19, שם היא נודעה בשם 'מרמורקוכן'. מאז זה היה להיט, ומסיבה טובה!

על מתכון זה:

רכיבים

הוראות הכנה שלב אחר שלב

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס.
  2. משמנים תבנית של 23X10 ס"מ
  3. בקערה טורפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. לְהַפְרִישׁ.
  4. בקערה אחרת מקציפים את החמאה הרכה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הווניל.
  5. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת המוקרמת, לסירוגין עם החלב. מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח. מערבבים רק עד לאיחוד.
  6. מחלקים את הבלילה לשניים. מערבבים את אבקת הקקאו לחצי אחד.
  7. מזלפים בלילות וניל ושוקולד לסירוגין לתבנית המוכנה. לאחר מכן, עם סכין, לעשות כמה מערבולות כדי ליצור את אפקט השיש.
  8. אופים 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
  9. מניחים לו להתקרר בתבנית במשך 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים לרשת לצינון מלא.

יתרונות תזונתיים

חלופות תזונתיות

אפשר לשדרג?

אפיית עוגת שיש זה כמו ליצור יצירת אמנות טעימה. זוהי דרך נפלאה להרשים את החברים והמשפחה שלך עם משהו שנראה טוב כמו שהוא טעים. זכור, המערבולות לא חייבות להיות מושלמות – אלו הפגמים שהופכים כל פרוסה ליפה באופן ייחודי. אז, תהנו עם זה ותיהנו מהתהליך (וכמובן, מהעוגה!). אפייה מהנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות