חיפוש

עוגת שיש קראנץ לוטוס מתכון ממכר

עוגת שיש קראנץ לוטוס מתכון ממכר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגת שיש קראנץ לוטוס מתכון ממכר

עוגת שיש קראנץ לוטוס היא עוגה מושחתת ועסיסית עם טעם לוטוס נפלא.  העוגה הזו היא פתרון מושלם לכל מי שמחפש עוגה מתוקה וקלה להכנה.

מקור המתכון

המתכון הזה הוא של מוריה, אבל הוא מבוסס על מתכונים רבים אחרים לעוגות שיש עם קראנץ'.

טיפים

  • מומלץ להשתמש בחמאה רכה מאוד, כדי שהעוגה תהיה אוורירית וקלילה.
  • אם רוצים, אפשר להשתמש במיץ תפוזים טבעי או מיץ תפוזים מרוכז.
  • אפשר להשתמש בממרח לוטוס רגיל במקום בממרח לוטוס קראנץ'.

וריאציות ושיפורים

  • אפשר להוסיף לעוגה תוספות אחרות, כמו קוקוס, אגוזים או שוקולד צ'יפס.
  • אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה או מלבנית בגודל אחר.

דרגת קושי

  • דרגת קושי: בינוני

זמן הכנה

  • זמן הכנה: 50 דקות

הצעות הגשה

  • העוגה טעימה להגשה בטמפרטורת החדר.
  • אפשר להגיש את העוגה עם גלידה, קרם או קצפת.

**הנה מתכון לעוגת שיש קראנץ' לוטוס ממכרת. העוגה הזו היא פתרון מושלם

מצרכים:

  • 6 ביצים L מופרדות
  • 1.5 כוסות סוכר לבן
  • 1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
  • 2/3 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות תמצית רום
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2.5 כוסות קמח לבן/כוסמין לבן (לא מלא)
  • 3 כפות ממרח לוטוס קראנץ
  • 6 כפות מהבלילה
  • 1 כף קקאו
  • 1 כפית שוקולית
  • 6 כפות מהבלילה
  • שימוש בכוסות 240 מ"ל, לא כוס חד"פ.

אופן הכנה:
1. בקערה גדולה להפריד חלבונים וחלמונים, בקערה הגדולה להשאיר את החלמונים(צהוב) להוסיף 1/2 כוס סוכר ולערבב.
2. לאחר מכן להוסיף את השמן, מיץ תפוזים, ושאר המרכיבים הנותרים. לבסוף במסננת לסנן את הקמח על מנת שלא יהיו גושים, לערבב היטב לתערובת חלקה ובהירה. .
3. כאשר סיימנו עם התערובת של החלמונים נעבור להקציף את החלבונים, על מהירות הכי גבוהה להקציף את החלבונים וכאשר רואים שמתחילות להיווצר בועות מוסיפים בהדרגה את הכוס הסוכר שנשארה לנו.
4. לאחר הקצפה נוסיף כל פעם מעט מהקצפת החלבונים לקערה של החלמונים שהכנו לפני ונערבב בתנועות קיפול, לאחר מכן נחלק ל2 קערות נוסיף ל2 הקערות 6 כפות לכל אחת, במיקורגל/קלחת קטנה לחמם 3 כפות של לוטוס שלא יהיה חם מידי שיהיה נוזלי ונערבב בתנועות קיפול. בקערה השניה נוסיף בעזרת מסננת קטנה נסנן את הקקאו והשוקולית שלא יהיו גושים בתנועות קיפול. נשמן תבנית עוגה עם שמן בכל הצדדים ונשפוך כל פעם מתערובת אחרת עד שנסיים את שתי הקערות. כשסיימנו בעזרת מקל דק/סכין נעשה בעדינות את צורת השיש לא יותר מידי. נכניס לתנור שחומם מראש על 180° מעלות וניתן לעוגה להעלות, עד שהיא מוכנה. בסיום האפייה נוציא את העוגה ונכסה אותה במגבת עד שהעוגה לא חמה כלל, לאחר שהעוגה התקררה לגמריי אני הופכת אותה למעמד של העוגה שתראה מרשימה ולזלף לוטוס ומעט שברי עוגיות לוטוס ואז יהיה אפשרי לחתוך ולאכול ממנה. .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות