דרגו את המתכון
שושנה ברוך משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שמנת מהירה.
מצרכים להכנת עוגת שמנת:
להכנת הבסיס
- 1 שרוול ביסקוויטים פתי בר
- 150 גרם חמאה מומסת
להכנת העוגה
- 4 קופסאות שמנת חמוצה 27%
- 4 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- ▢1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית אבקת וניל או תמצית
אופן הכנה:
- מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
- מעבדים במעבד מזון את הביסקוויטים והחמאה, ואז משטחים בתבנית.
- מערבבים את השמנת, סוכר, אינסטנט, וניל, וביצים, לתעורבת קלה.
- מעבירים לתבנית, ואופים למשך 40-45 דקות בערך. תלוי בתנור.נועצים קיסם ושמים לב שיוצא ללא פירורים.
- העוגה במרכז רוטטת כאילו לא מוכנה וזה בסדר. היא מתייצבת בקירור לאחר 24 שעות.