דרגו את המתכון

פאדג' בראוניז מתכון משגע

פאדג' בראוניז: חגיגה שוקולדית לכל חובב מתוק

הבראוניז הם קינוח אהוב ומוכר, אך מה קורה כשמביאים אותו לרמה חדשה של גאונות שוקולדית? פאדג' בראוניז, חברים יקרים, הם התשובה.

המתכון הזה, שמקורו בארצות הברית, נולד מתוך אהבה עזה לשוקולד ורצון ליצור קינוח רך, לח ועשיר בטעם. התוצאה? בראוניז כהים, לחים ומלאי טעם, עם מרקם פאדג'י מושלם שפשוט ימיס לכם את הפה.

מרכיבים:

הוראות הכנה:

  1. חממו תנור ל-165 מעלות.
  2. המיסו את השוקולד והחמאה יחד בקערה חסינת חום במיקרוגל או בשיטת בן מארי. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. בקערה נפרדת, טורפו את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת תפוחה.
  4. ערבבו בעדינות את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצים.
  5. נפו את הקמח, הקקאו והמלח מעל תערובת השוקולד והביצים וערבבו בעדינות עד לאיחוד.
  6. שפכו את הבלילה לתבנית משומנת ואפו במשך 25-30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם פירורים לחים מעט.
  7. צננו את הבראוניז לחלוטין לפני החיתוך וההגשה.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 40 דקות

הצעות הגשה:

אז למה אתם מחכים? תנו לעצמכם להתענג על פאדג' בראוניז אלו ותטעמו את השלמות השוקולדית!

יתרונות תזונתיים:

תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות