חיפוש

פחזניות פרווה במילוי קרם פטל – מתכון שלא תרצו לפספס!

פחזניות פרווה במילוי קרם פטל - מתכון שלא תרצו לפספס!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פחזניות פרווה במילוי קרם פטל – למי שלא מפחד להזיע במטבח!

אני לא יודעת מה אתכם, אבל ברגע שאני רואה פחזניות במעדניה, העיניים שלי מתמלאות באהבה. פחזניות פרווה הוא מנה שאני עושה כמעט בכל אירוע משפחתי, ולא, לא בגלל שאני קוסמת במטבח, אלא כי זה פשוט לא עולה על הדעת שהן יצאו לא טעימות! אז למה לא להוסיף להן גם קרם פטל? כאן מתחילה ההרפתקה!

איזה מרכיבים נצטרך? (ולמה לא להשתמש בסוכר קנים?!?)

  • 1 כוס מים
  • ½ כוס שמן (ממליצה על שמן קנולה)
  • 1 כוס קמח
  • ½ כפית מלח
  • 4 ביצים (או 1/2 כוס רסק תפוחים אם אתם על דיאטה)
  • 1 כוס קרם פטל (אם אין לכם, תכינו לבד! אל תדאגו, זה קל!)

פרטי ההכנה – שלב אחרי שלב!

אז בואו נתחיל! קודם כל, תביאו לסיר 1 כוס מים עם ½ כוס שמן ומלח. לא לשכוח לערבב ולחכות שייגיע לרתיחה! כשזה קורה, תוסיפו קמח כמו שמשתדלים לשים כושר: לאט לאט, עד שהכל מתאחד!

בשלב הבא, הכניסו את הבצק לקערה והמתינו שהוא יתקרר (וכאן הזמן לשאול “למה זה קורה לי כל פעם?”). ברגע שהבצק לא רותח, הוסיפו ביצה אחר ביצה – לא לשכוח לערבב עם כף עץ (מזל שיש לכם אחת, נכון?).

איך בעיות קורות? מישהו אמר “פחזניות שטוחות”?

והנה פה מגיעה השאלה הכי חשובה: אם הפחזניות יצאו שטוחות, זה אומר שאחד מהדברים קרה:

  • לא ערבבתם מספיק, או לא הוספתם את כל הביצים.
  • יש מצב שהחום היה גבוה מדי.
  • סביר להניח שהבצק לא התקשה מספיק!

בואו נגיע למילוי – איך שואלים את עצמך, איפה הקרם?!

לאחר שהפחזניות עפו לתנור (ב-180 מעלות ל-20-25 דקות, אבל תסתכלו עליהן מדי פעם, אל תשכחו לי), הכנתי את קרם הפטל. פשוט לערבב את הפטל עם מעט אבקת סוכר ולמלא פנימה – זה יתפוצץ לכם בפה כמו שהעונה החמה פיצצה את הפסטיגל!

שאלות ששואלים אותי כל הזמן:

  • האם אפשר להכין גם עם דובדבנים? בהחלט! כל פירות יער יתקבלו בברכה.
  • מה אם אין לי שמן קנולה? תוכלו להשתמש בשמן זית – אבל זה יהיה טעם אחר.
  • אפשר לשים פירות קפואים? תעזרו לעצמכם! זה עדיין יוצא טעים!

אז יאללה, נו, למה אתם מחכים? העיקר לא לשכוח להינות מהתהליך! עשו את זה, תעשו את זה עכשיו!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות