פיצה ביאנקה מתכון
פיצה ביאנקה מתכון מושלם עם פטריות,גבינות,תרד בדיוק כמו באיטליה,מתכון קל להכנה של חופית אלמקייס.
מצרכים:
לבצק:
1 ק"ג קמח שמרים לפיצה של סוגת
600 מי"ל מים מהברז
כף דבש
2 כפות סוכר
4 כפות שמן זית
כף מלח
לרוטב בשמל:
2 כפות קמח
50 גרם חמאה
1/2 ליטר חלב
קורט אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
תוספות:
גבינת מוצרלה מגורדת
גבינה צהובה מגורדת
פרמזן מגורדת
כדורי מוצרלה
גבינת פקורינו
תרד טרי חלוט במים
פטריות טריות
אופן הכנה נמצא בתחתית העמוד.
מתכון לפיצה ביאנקה של רון יוחננוב:
מתכונים נוספים:
מתכון לפיצה מהירה ב-5 דקות – מתכון מנצח
פיצה ביאנקה פטריות מתכון מושלם
מתכון פיצה ביאנקה כולל וידאו של תומר תומס
אופן הכנה:
מתחילים בהכנת הבשמל:
1. בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח,מערבבים עם מטרפה,מוסיפים את החלב והתבלינים ומערבבים עם מטרפה עד שמסמיך.
ממשיכים בהכנת הבצק:
1. בקערת המיקסר שמים את הקמח,מוסיפים את הסוכר,דבש.
ואת המים.
2. לשים כ-5 דקות לאיחוד הבצק ואז מוסיפים מלח,לשים עוד 2 דקות,ולאחר מכן מוסיפים את השמן ולשים עד להטמעתו בבצק כ-7 דקות.
3. כשהבצק רך למגע ובמרקם חלק לחלק את הבצק ל4 כדורים.
4. לקבלת תוצאות של בצק אוורירי עם חורים מומלץ להכניס את הבצק לילה במקרר ,כמובן שניתן להכין גם באותו היום פשוט לתת לבצק תפיחה של שעה בטמפ' החדר, לאחר שמחלקים את הבצק.
5. על משטח מקומח לפתוח כל כדור מהמרכז לקצוות בעזרת הידיים ולהשאיר קצוות עבים .
6. לשים על תבנית אפייה למרח מהרוטב בשמל ומעל לפזר גבינת מוצרלה,צהובה,פרמזן,תרד חלוט במים,כדורי מוצרלה,פטריות טריות,ולגרד מעל גבינת פקורינו.
7. להכניס לתנור שחומם מראש כחצי שעה בחום 250 עד שהפיצה מזהיבה בדפנות.