דרגו את המתכון
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לפרגיות עם תוספת של בורגול בצל פטריות וירק.
מצרכים:
כוס וחצי בורגול עבה
בצל גדול חתוך לרצועת
גזר מגורד
קופסא של פטריות
4-5 פרגיות חתוכות לקוביות
חצי צרור כוסברה
תבלינים
כף מלח
כף פלפל שחור
כף כורכום
אופן הכנה:
את הבורגול משרים במשך 15 דקות ומסננים
מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה לאחר מכן מוסיפים את הפרגיות מטגנים קלות
מוסיפים את הגזר הפטריות וחצי מכמות הירק ואת התבלינים מערבבים טוב טוב
מוסיפים מים עד לגובה הבורגול מבשלים על הגז עד שהנוזלים נעלמים
מכבים את האש מפזרים את שאר הכוסברה ומגישים בתאבון.
סרטון עם מתכון נוסף לפרגיות במילוי בורגול: