דרגו את המתכון
פשטידת קישואים מיוחדת וחלבית
4 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח
פלפל
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס קמח תופח
3 כוסות של זוקיני (קישואים ירוקים) פרוס דק (ניתן להשתמש בקישואים רגילים אבל מומלץ זוקיני,ניתן לערבב בין זוקיני לקישוא רגיל)
1/4 כוס בצל
1 עגבניה גדולה בשלה חתוכה לפרוסות.
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מקציפים את הביצים עם השמן ומוסיפים את המלח והפלפל.
3. מקפלים לתוך התערובת הקמח תןפח ואבקת אפיה.
4. מקפלים לתערובת את הזוקיני והבצל.
5.מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ומפזרים מעל את פרוסות העגבניה ומעל מפזרים את הפרמזן
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 35 דקות,מוציאים מהתנור,נותנים להתייצב ומגישים.