דרגו את המתכון
צ'ורוס ארגנטינאי מתכון של תומר תומס
מצרכים:
3ביצים
3כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל (כוס שתיה חמה)
100 גרם חמאה
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית סוכר וניל
2 כוסות מים
רבע כפית מלח
לקישוט:
קינמון
סוכר
אפשר נוטלה
אופן הכנה:
1. מרתיחים מים עם החמאה ורבע כפית מלח,סוכר וסוכר וניל,עד שהחמאה נמסה,מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח ואבקת אפיה,מערבבים לבצק אחיד.
2. נותנים לתערובת להתקרר ואז מוסיפים את הביצים ושוב מערבבים לתערובת אחידה.
3. מזלפים לשמן רותח ומטגנים עד להזהבה, מוציאים ומניחים מעל נייר סופג וטובלים בקינמון וסוכר,ניתן להגיש בצד עם נוטלה,מגישים מיד בתום הטיגון.