דרגו את המתכון

אוהבים צ'יפס? מי לא?!

היום נלמד איך להכין צ'יפס תוצרת בית באמצעות הנינג'ה גריל (אייר פריי), מהמכשירים האלה שננכסו לחיינו בשנים האחרונות ובהחלט עשו באזז בעולם האוכל. טוויסט מודרני לחטיף קלאסי!

מסע אל צ'יפס תוצרת בית עם גריל נינג'ה

צ'יפס, מקלות הזהב של שמחה צרופה, עברו כברת דרך מההתחלה הצנועה שלהם בבלגיה או בצרפת (חבר המושבעים עדיין לא בעניין הזה). הם הפכו לתופעה עולמית, הנערצת על הפשטות והטעימות שלהם. עכשיו, אנחנו לוקחים את הקלאסיקה הזו ומעניקים לה מהפך בריא ומודרני באמצעות גריל נינג'ה.

איך להכין צ'יפס בגריל נינג'ה – הרכיבים

הוראות הכנה שלב אחר שלב

  1. שוטפים ומקלפים (או משאירים את הקליפה על מנת לקבל חומרי הזנה נוספים) את תפוחי האדמה. חותכים אותם למקלות בעובי המועדף עליך.
  2. משרים את הצ'יפס החתוך במים קרים למשך 30 דקות לפחות. שלב זה הוא הסוד לקבל אותם פריכים במיוחד.
  3. חממו מראש את גריל הנינג'ה שלכם ל-400°F (204°C).
  4. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים אותם היטב (סופר חשוב!).
  5. זורקים אותם בקערה עם שמן זית והתבלינים שבחרת.
  6. מניחים את הצ'יפס בשכבה אחת בסלסלת הנינג'ה גריל. אל תצפוף בו; תן לטייטרים האלה קצת מקום!
  7. צולים במשך 10 דקות, ואז מנערים או הופכים את הצ'יפס. ממשיכים לצלות עוד 10-15 דקות עד שהם זהובים ופריכים.
  8. מתבלים במעט יותר מלח אם צריך. מגישים מיד לקבלת פריכות שיא!

יתרונות תזונתיים

לא באמת ציפיתם ליתרונות תזונתיים במתכון כזה נכון? אבל וואלה, יש:

חלופות תזונתיות

טיפים להעלאת הצ'יפס שלך

מחשבות אחרונות

להכין את הצ'יפס האלה בגריל נינג'ה זה לא רק בריא יותר; זה גם מאוד כיף וישר. זה משנה משחק בהכנת צ'יפס פריך ללא אשמה של טיגון בשמן עמוק. זכרו, המפתח הוא בפרטים – השרייה, ייבוש ותיבול. תעשה את זה נכון, ואתה בדרך לטגן גן עדן!

מקווה שאתה נהנה להכין וללעוס אותם כמו שאהבתי לחלוק את זה איתך. צלייה שמחה, אוהבי טיגון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות