חיפוש

קובה אורז מטוגנת מתכון מיוחד לפסח (לאוכלי קטניות)

קובה אורז מטוגנת לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קובה אורז מטוגנת מתכון מיוחד לפסח (לאוכלי קטניות)

קובה אורז מטוגנת לפסח מתכון מושלם של מאיה פפיסמדוב.

מצרכים:
למעטפת:
2 כוסות אורז טחון (גרוס למרקם של סולת – אפשר להשיג/לטחון בחנויות לתבלינים ורצוי אורז עגול)
1 – 1 ¼ כוסות קמח מצות
2 כוסות מים רותחים
מלח (פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום)
1 ביצה M
1 כף שמן
למלית:
400 גרם בשר בקר טחון
מעט שומן כבש
בצל
שן שום אחת
בהרט
כמון (פפריקה, פלפל ומלח)
אופן הכנה מופיע בהמשך








מתכונים נוספים:
מרק קובה לפסח מתכון מושלם לאוכלי קטניות
מתכון משגע לאורז עם ברוקולי גזר ותירס
אורז עם עגל מתכון מושלם

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. מערבבים את האורז עם המים הרותחים בקערה, ומשהים אותם כ-20 דקות לצינון וספיגת נוזלים
2. לאחר מכן מוסיפים את המלח, פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום, ביצה, כף שמן, והקמח. מערבבים או ללוש עד שנוצר בצק נוח לעבודה. לאחר מכן מתפיחים לכמה דקות.
3. לוקחים מהעיסה כדורים בגודל כדור פינג פונג בערך (מרטיבים מדי פעם את הידיים) וממלאים במלית הבשר, ומטגנים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות