שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לקובה בורגול מטוגנת וקובה בורגול מבושלת.
סרטון שמדגים את הכנת הקובה בורגול:
מצרכים למעטפת
שלוש כוסות בורגול דק ג'רישה
2 וחצי כוסות סולת
כוס קמח
כף מלח
כף כורכום
כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן
כוס מים
משרים את הבורגול בתוך קערה עם הרבה מים במשך שעתיים
לאחר מכן מסננים את הנוזלים מוסיפים את הסולת מעבדים טוב טוב לאחר מכן את התבלינים מערבבים טוב טוב
לאחר מכן את הקמח ושוב מערבבים טוב טוב
ואז את השמן מעבדים ואת המים מעבדים לבצק
מניחים בצד חצי שעה
למילוי:
חמש בצלים גדולים קצוצים
קילו בשר טחון
כף בהרט
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף מרק עוף
מטגנים את הבצל עד הזהבה לאחר מכן מוסיפים את הבשר משאירים בצד רבע ממנו מטגנים הכל שהבשר יהיה מפורר טוב טוב מוסיפים את התבלינים מטגנים קלות ואז לקראת הסוף מוסיפים את שאר הבשר עם המרק עוף מטגנים
לאחר מכן מסננים מהנוזלים ומקררים
הוראות הכנה בסרטון.