חיפוש

קציצות סלמון ברוטב פיקנטי

קציצות סלמון ברוטב פיקנטי
קציצות סלמון ברוטב פיקנטי של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות סלמון ברוטב פיקנטי

מצרכים להכנת קציצות סלמון ברוטב פיקנטי:
לקציצות:
700 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
1 ביצה לארג'
4-5 שיני שום
פירורי לחם
חצי גמבה אדומה
צרור כוסברה
כף שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב:
חצי כוס שמן
2 פלפלים ירוקים חריפים(ניתן להוריד בכמות למי שפחות אוהב חריף) חתוכים גס
1.5 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
2 פלפל אדום מתוק יבש חתוך גס
1 כף פפריקה מתוקה
1 עגבניות מרוסקות איטלקיות מקופסא +1 כפית סוכר
1 ראש שום מחולק לשיניים
כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
מלח לפי הטעם
צרור כוסברה
כוס מים

אופן הכנה:
1. במעבד מזון שמים את כל חומרי הקציצות ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים ומכניסים למקרר להתייצבות.
2. מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הפלפל הירוק והגמבות.
3. מוסיפים לסיר את הפלפל אדום מתוק,כורכום ,פפריקה,שיני שום,פלפל שחור גרוס ומערבבים במשך דקה.
4. מוסיפים לסיר את הקופסא של העגבניות המרוסקות עם הסוכר וממשיכים לערבב ונותנים לרוטב להתבשל מעט.
5. מוסיפים לסיר הרוטב את המים ולאחר מכן את המלח וחצי מצרור הכוסברה ונותן לרוטב להתבשל למשך 5 דקות נוספות.
6. מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות בגודל של כדור פינג פונג ומתחילים לסדר את הקציצות בסיר ומנמיכים את האש.
7. מפזרים מעל הסיר עם הקציצות והרוטב את הכמון ואת החצי צרור של הכוסברה מכסים ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות