קציצות עוף עם פסטה – המנה שתכבוש לכם את הלב והבטן!
היי חברים! היום אני רוצה לשתף אתכם במתכון שאני ממש אוהבת – קציצות עוף עם פסטה! אם אתם חושבים שזה נשמע משעמם, תחשבו שוב! מדובר במנה שתשאיר אתכם עם חיוך רחב וכמובן עם צלחת ריקה. אז מקדימים את הבישולים ואני אפנק אתכם בהנאה אל תוך המתכון הזה!
מה צריך כדי להפתיע את הטעמים שלכם?
- חצי קילו של עוף טחון
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום – תוסיפו עוד אם אתם אוהבים ריח של שיניים לא ממש רעננות
- 1 ביצה (ליישור הקציצות, שלא יתפזרו כמו הפוליטיקה שלנו)
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה (כי מה זה חיים בלי פטרוזיליה?)
- מלח, פלפל ושאר תבלינים שאתם אוהבים – תשאירו מקום ליצירתיות!
- פסטה – איזה סוג אתם אוהבים? פנה, ספגטי, או אולי פסטה בצורת כוכבים?
כיצד להכין את הקציצות שלכם?
קודם כל, בואו נעשה את זה קצת יותר מגניב. תעמיסו את כל המרכיבים של הקציצות בקערה גדולה ותשקשקו כמו פוליטיקאי שהשיג מנדט!
אחרי שהכל התערבב ומתאחד, קחו מעבדה קטנה (או ידיים) וצורו קציצות בגודל כדור פינג פונג (למי שלא יודע מה זה, חפשו בגוגל!). אם אתם רוצים שיוצא לכם פיצוץ טעמים, קפצו למטגן בשמן חם או תנורי חם – אתם תראו שהן מקבלות צבע זהוב.
אז איך מכינים את הפסטה? השאלה הנשאלת!
פסטה זה קל – רק להרתיח מים עם מלח ולהוסיף את הפסטה. רק תקפצו להם מדי פעם, שלא ידחפו אחד לשני כמו תלמידים בפסק זמן.
ברגע שהפסטה מוכנה, תוכלו לחבר אותה קציצות שמטגנו או אפויים. תוסיפו רוטב עגבניות או שמן זית עם שום, ותראו איך כולם מתגודדים סביב השולחן!
שאלות ותשובות
- כמה זמן לבשל את הפסטה? – תנו להם לפחות 8-10 דקות, תלוי באיזה סוג אתם משתמשים!
- מה אם לא אוהבים עוף? – אתם יכולים להחליף את העוף בטופו או למלא את הקציצות בירקות!
- אפשר לאפות את הקציצות במקום לטגן? – בהחלט! האפייה בשמן זית תהיה בריאה יותר!
אז זהו! קציצות עוף עם פסטה הן פשוטות וכמובן – טובות מאוד! תזכרו לשתף את המתכון עם חברים, אבל גם עם מי שאתם לא ממש אוהבים – זה יכול להיות כלי מצוין לנקמה מתוקה!