דרגו את המתכון

 

בְּהֶחלֵט! משקה רוזטה שקדים הוא משקה מענג וקרמי עם טעם אגוזי של שקדים ומתיקות של סירופ ורדים. זהו פינוק מושלם למי שנהנה ממשקאות ייחודיים וטעימים. הנה מתכון להכנת משקה רוזטה שקדים הטוב ביותר:

איך להכין רוזטה – הרכיבים

איך מכינים משקה שקדים / רוזטה שלב אחר שלב

  1. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת השקדים עם כמה כפות חלב ליצירת עיסה חלקה. מניחים את משחת השקדים הזו בצד.
  2. בסיר מחממים את 2 כוסות החלב על אש בינונית עד שהוא חם אך לא רותח. מערבבים אותו מדי פעם כדי למנוע חריכה.
  3. לאחר שהחלב חם, מוסיפים את רסק השקדים לסיר. מקציפים אותו לתוך החלב עד שהוא נטמע היטב. ממשיכים לבשל את התערובת עוד 2-3 דקות, תוך ערבוב מתמשך כדי להבטיח שממרח השקדים יתמוסס לחלוטין.
  4. מוסיפים את הסוכר וסירופ הוורדים לתערובת החלב. התאם את כמות הסוכר וסירופ הוורדים לרמת המתיקות וטעם הוורדים הרצויים. אפשר להתחיל עם 2 כפות סירופ ורדים ולהתאים משם.
  5. אם תרצו, הוסיפו קורט אבקת הל לתוספת טעם. מערבבים היטב לאיחוד כל המרכיבים.
  6. הניחו לתערובת רוזטה השקדים להתקרר לטמפרטורת החדר. אתה יכול לשים אותו במקרר כדי לזרז את תהליך הקירור.
  7. לאחר שהתערובת התקררה, ניתן להגיש אותה צוננת. אתה יכול להוסיף קרח כתוש לכוסות ההגשה שלך למגע מרענן נוסף.
  8. אם אתה רוצה להפוך את משקה רוזטה השקדים שלך אפילו יותר מושך מבחינה ויזואלית, קשט אותו עם שקדים פרוסים וכמה עלי ורדים.
  9. ללגום ולהתענג על משקה רוזטה שקדים תוצרת בית. זהו שילוב מענג של עושר שקדים ותווים מתוקים ופרחוניים של סירופ ורדים.

וריאציות:

משקה רוזטה שקדים זה משקה ייחודי ומרענן המושלם לפינוק מיוחד או להתקרר ביום חמים. תיהנו מהפיוז'ן המענג של שקדים וורד בכל לגימה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות