חיפוש

שניצל במילוי פירה מתכון מפתיע

שניצל במילוי פירה מתכון מפתיע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שניצל במילוי פירה מתכון מפתיע

שניצל במילוי פירה מתכון מפתיע של מרי קוגן

מצרכים:

לפירה
½ קילו חזה עוף (לשניצל)
7 תפוחי אדמה (בגודל בינוני)
שמן זית (מעט)
1 כף מרק עוף (שטוחה – לא חובה)
לשניצל
פירורי לחם (לציפוי)
קמח (לציפוי)
1 ביצה (טרופה)
אופן הכנה מופיע בהמשך.



מתכונים נוספים:

שניצל קריספי ברמות מטורפות מתכון מיוחד
מתכון לשניצל דק קריספי
שניצל דיאטטי מושלם

מתכון נוסף לשניצל במילוי פירה של אייל שני

קצת על שניצל:

שניצל הוא מאכל פופולרי שמקורו באוסטריה אך זכה לפופולריות עולמית בשל טעמו הטעים והרבגוניות. המנה עשויה בדרך כלל מבשר פרוס דק מצופה בביצה ופירורי לחם ומטוגן עד להזהבה. בעוד בשר עגל הוא הבחירה המסורתית של בשר, עוף,  או אפילו טופו יכול לשמש כתחליף.בישראל שאומרים שניצל לרוב מתכוונים למנה שעשויה מחזה עוף.

המפתח לשניצל מושלם הוא בהכנה. יש לדפוק את הבשר דק כדי להבטיח בישול אחיד ורכות. לאחר מכן לצפות בקמח, ביצה ופירורי לחם לפני שהוא מטוגן בשמן חם. התוצאה היא מראה חיצוני קריספי ופנים עסיסי וטעים.

ניתן להנות מהשניצל בפני עצמו או כחלק מארוחה גדולה יותר. זה מוגש לעתים קרובות עם תפוחי אדמה או ציפס, ירקות, וסחיטת לימון לטעם רענן וחריף. בנוסף להכנה הקלאסית, קיימות גם וריאציות רבות של שניצל.

באוסטריה, השניצל הוא מאכל לאומי אהוב ומוגש לרוב במסעדות ובבתי קפה. עם זאת, הפופולריות שלו התפשטה הרבה מעבר לגבולותיה, וכיום ניתן למצוא אותה במדינות רבות ומטבחים שונים. בין אם אתם במצב רוח לקלאסיקה מנחמת או לטוויסט מרגש במתכון המסורתי, שניצל הוא מנה שבטוח תספק.




אופן הכנה:

הכנת הפירה:

1. נבשל את תפוחי האדמה ולאחר מכן נמעך לעיסה אחידה ונוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. כאשר הפירה מוכן נוסיף לו מעט שמן זית ואבקת מרק עוף.
3. אם תרצו פירה חלק וקרמי תוכלו להעביר אותו במסננת דקה.
בהמשך הדף יש פירוט לגבי הכנת השניצל.

הכנת השניצל:

1. יש לקחת את נתחי השניצל ולדפוק עם פטיש מטבח כאשר הם מונחים בין שתי ניירות אפייה, עד לקבלת שניצל דק.
2. בעצם אנו עומדים להכין ”סנדוויץ’“ של שני נתחי חזה עוף, לכן נרצה אותו דק ככל האפשר.
3. על השניצל נמרח שכבת פירה ונכסה בשניצל נוסף.
4. נטבול בקמח וביצה טרופה עם מלח ואז בפירורי לחם.
5. לסיום יש לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות