מצרכים:
1 קילו בשר מיספר 8(שריר הזרוע)
1/2 קילו שעועית יבשה,מושרית ללילה.
4 שיניי שום כתושות
4 כפות שמן
1 כף פפריקה אפשר חריפה.
1 כפית מרק עוף
1 כף כמון
1 קופסת רסק עגבניות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
חתיכות לימון כבוש (לא חובה אבל משדרג מאוד)
2 כוסות מים
מרק שעועית ובשר – חן במטבח
מתכונים נוספים
שעועית לבנה מרוקאית לבבית עם בשר מתובל
גלילות חצילים עם בשר מתכון מושלם
מתכון לחזה עוף עם שעועית ירוקה – ארוחה בריאה וטעימה
אופן ההכנה
1. לבשל את הבשר ביחד עם השעועית בסיר עד רכות (מומלץ בסיר לחץ מזרז).
2. לשים בסיר את השמן והשום ולטגן מעט מעט.
3. להוסיף את כול התבלינים הרשומים ולערבב.
4. להוסיף 2 כוסות מים מהבשר והשעועית שבישלנו עד רכות.
5. ואז לחתוך את הבשר לקובות גסות ולהוסיף לסיר.
6. עכשיו את השעועית הרכה גם להוסיף.
7. לבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב .לא להשאיר מרק🤣.
8. לכבות ולהגיש …בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
מתכון של אורה ארגוב