תבשיל אסאדו מטורף לשבת
איטל איטלי משתף אותנו במתכון לתבשיל אסאדו מטורף לשבת
מצרכים:
נתח אסאדו ללא עצם
3 קופסאות פטריות שמפיניון
צרור עלי סלרי
4 עלי דפנה
פלפל אנגלי
כף פפריקה אדומה
קורט ראס אל חנות
½ כוס יין לבן (לפי כוס חד פעמית)
4 כפות רכז רימונים
2 כפות סילאן מרוכז
מלח
פלפל שחור
תבלין בשר
שמן
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוף חמוץ מתוק מתכון כמו במסעדה
קציצות עם אפונה ירוקה ברוטב אדום ממכר
מוקפץ עם חזה עוף מתכון כמו במסעדה
מתכון נוסף לאסאדו:
אופן הכנה:
1. נפשיר את הבשר ונשמן אותו בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס נצרוב אותו דקה בכל צד בסיר רחב.
2. נשים פלפל אנגלי, עלי דפנה, צרור סלרי, מים חמים ונבשל 3 שעות על אש נמוכה.
3. נכניס לקירור לכמה שעות ולאחר שהבשר התקרר נחתוך לקוביות ואת הנוזלים נסנן ונשמור בצד.
4. ניקח סיר רחב, נשפוך את הפטריות, נשים פפריקה ונטגן קלות ולאחר מכן נוסיף יין לבן, רכז רימונים ושאר התבלינים.
5. נחתוך את הבשר לקוביות בינוניות ונוסיף מציר הבשר המסונן. 6.נוסיף עלי סלרי קצוצים ונבשל עוד שעה על אש נמוכה