דרגו את המתכון

תענוג של פודינג אורז שמנת

יו, משפחת אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם הנעים של פודינג אורז. למאכל המענג הזה יש שורשים בתרבויות רבות, מ- arroz con leche באמריקה הלטינית ועד לח'יר בהודו. אנחנו במשימה ליצור גרסה קרמית וחלומית שתגרום לבלוטות הטעם שלך לעשות את הריקוד השמח.

רכיבים:

אפשרויות אלטרנטיביות:

לחברינו הכשרים, ודאו כי הווניל שלכם הוא כשר. החליפו את הקרם הכבד בקרם קוקוס אם אתם מרגישים טרופיים. ואם אתם בקבוצה ללא לקטוז, חלב שקדים או סויה עובד כמו קסם.

חיזוק תזונה:

מנות וזמן: מתכון זה משרת כ-6 נשמות רעבות. זמן התכוננות? בערך 10 דקות. זמן בישול? סבלנות היא המפתח – זה לוקח בערך 40-45 דקות. אבל תאמין לי, זה שווה לחכות.

רמת קושי: קלי קלות! אם אתה יכול להרתיח אורז ולערבב, אתה זהוב. אין צורך בכישורי שף מפוארים.

טיפים לבישול:

עכשיו, בואו ניקח את הפודינג שלנו וניצור כמה זיכרונות במטבח!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות