תפריט סגור

אורז אדום מתכון של תומר תומס

אורז אדום מתכון

אורז אדום מתכון של תומר תומס

מצרכים:
1 קג אורז בסמטי
3 עגבניות חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים
חצי חבילה פטרוזיליה
2 כפות פפריקה
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור
רבע כפית קינמון (לא חייב)
רבע כוס שמן




.

אופן הכנה:
1.בסיר רחב מחממים את השמן ומוסיפים את האורז ומטגנים היטב.
2. מוסיפים לאורז את הבצל וממשיכים לטגן, לאחר מכן מוסיפים את הפפריקה,מלח,פלפל שחור וקינמון ומערבבים היטב,עובדים על אש בינונית.
3.מוסיפים לסיר את העגבניות, ולא מכן מוסיפים מים חמים, על כוס של אורז מוסיפים כוס ורבע מים רותחים,מערבבים עד שזה מבעבע,מוסיפים את הפטרוזיליה,מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20-25 דקות עד שכל המים נספגו.
4. לאחר 25 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות,לאחר מכן מפוררים את האורז כפי שהוצג בסרטון,מכסים שוב ומשאירים 5 דקות נוספות ומגישים.

Posted in תוספות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!