דרגו את המתכון

סרטון להכנת אטריות דקות ברוטב עגבניות של חן במטבח:

מתכון נוסף של אטריות דקות ברוטב עגבניות מושלם של ציפורה דרור:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל200 מעלות .
  2. לשפוך את חבילת האטריות בשכבה אחידה בתבנית של תנור ולהכניס לתנור .
  3. מדי פעם לערבב את האטריות עד שרוב האטריות משחימות ומקבלות גוון חום בהיר,לערבב ולהוציא .
  4. בזמן שזה משחים בתנור להכין רוטב :לטגן בצל כשמתחיל להשחים להוסיף עגבניות או רסק לטגן 5-6 דקות .
  5. להוסיף תבלינים ,להוסיף חצי כוס מים רותחים ולהנמיך את הגז לכסות ולבשל 10 דקות .
  6. להוסיף לרוטב את האטריות ולערבב .
  7. להוסיף מים רותחים ממש רק עד לגובה האטריות ולהביא לרתיחה .
  8. להנמיך את האש ולכסות את הסיר .
  9. לבשל עד לאידוי כל הנוזלים בערך 10 דקות .
  10. לערבב ולסגור את הסיר לעוד 5 דקות.
  11. לערבב שוב ולהגיש.
  12. האטריות אמורות להיות אחד אחד ולא עיסה .

אטריות דקות של המרק ברוטב עגבנית של אורטל עמרם:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. את האטריות מרתיחים לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים כף שמן למנוע הידבקות. ומניחים בצד.
  2. להכנת הרוטב לוקחים סיר שמים שום ו3 כפות שמן מטגנים קלות מוסיפים רבע כוס מים רותחים ואת התבלינים לפי מה שרשמתי או לטעמכם האישי ואת הרסק הכוסברה הטחונה( אני קונה בסופרים במקפיא ריבועים קטנים)מערבבים מוספים עוד חצי כוס מים רותחים נותנים לבעבע מנמיכים את הגז ל5 דקות ומכניסים את האטריות.

פסטה אטריות של נועם זיגדון:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. לחמם סיר עם מעט שמן .
  2. להוסיף את הפפריקה והרסק עגבניות לבשל כ-2 דקות תוך כדי עירבוב .
  3. להוסיף את האטריות .
  4. לערבב היטב 2-3 דקות נוספות .
  5. להוסיף 3 כוסות מים רותחים .
  6. לבשל 10 דקות על אש נמוכה להבה בנונית .
  7. לקרר .
  8. אחרי עשר דקות לערבב שוב .

פשטידת אטריות וגבינות

מתכוני אטריות נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות