Search

אלפחורס נימוחים בפה: מתכון אותנטי

אלפחורס נימוחים בפה מתכון אותנטי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות אלפחורס ממכרות

מצרכים:

  • 2.5 כוסות קורנפלור
  • 1 + 1/3 כוסות קמח
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
  • 120 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 3 חלמונים
  • 1 פקק תמצית וניל
  • ריבת חלב (מומלץ יציבה)
  • קוקוס טחון

הוראות הכנה:

  1. לישה: בקערה גדולה, ללוש יחד את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך. אם הבצק מעט יבש, אפשר להוסיף עוד מעט חמאה מומסת.
  2. רידוד: מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים לעובי של כ-½ ס"מ (או דק יותר, לפי ההעדפה).
  3. חיתוך ואפייה: קורצים עיגולים מהבצק בעזרת חותכן ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-160-170 מעלות צלזיוס כ-8-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
  4. הרכבה: מצננים את העוגיות לחלוטין. מזלפים ריבת חלב על חצי מהעיגולים, סוגרים עם עיגול נוסף וטובלים בקוקוס.

טיפ: כדי לקבל עוגיות אחידות, מומלץ לקרר את הבצק במקרר כחצי שעה לפני הרידוד.

בתיאבון!

מתכון של י שבתאי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות