דרגו את המתכון

נורית סבטון משתפת אותנו במתכון שלה לאמפנדס בשר.

מצרכים לבצק של אמפנדס בשר:

  1. אופן הכנה:
  1. ללוש היטב עד לקבלת בצק רך ונעים.
  2. לרסס לכסות ולהתפיח שעה.
  3. ליצור כדורים ולהתפיח חצי שעה.
  4. לרדד להניח מילוי בשר שהצטנןלסגור ולהדק עם האצבעות ומזלג
  5. למרוח ביצה,לפזר שומשום,אפיה 180 מעלות כ25 דקות .

סרטון עם מתכון נוסף לאמפנדס בשר:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות