אמפנדס בשר מתכון מקורי

אמפנדס בשר מתכון מקורי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נורית סבטון משתפת אותנו במתכון שלה לאמפנדס בשר.

מצרכים לבצק של אמפנדס בשר:

  • 500 גרם קמח לבן
  • כף שמרים
  • כף וחצי סוכר לבן
  • 4 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • מים פושרים
  1. אופן הכנה:
  1. ללוש היטב עד לקבלת בצק רך ונעים.
  2. לרסס לכסות ולהתפיח שעה.
  3. ליצור כדורים ולהתפיח חצי שעה.
  4. לרדד להניח מילוי בשר שהצטנןלסגור ולהדק עם האצבעות ומזלג
  5. למרוח ביצה,לפזר שומשום,אפיה 180 מעלות כ25 דקות .

סרטון עם מתכון נוסף לאמפנדס בשר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *