אסאדו מתכון פשוט מושלם לראש השנה
רבקה הרשקוביץ משתפת אותנו במתכון פשוט מושלם לאסאדו לראש השנה.
מצרכים:
נתח אסאדו ללא עצם חתוך לקןביות
3 בצלים גדולים קצוצים
ראש שום(חצי לקצוץ חצי לשים שניים שלמות)
טימין טרי ,וגם תבלין-בלי להתקמצן 😉
כף חרדל גרגרים
לתיבול: סילאן ,סויה,מרק עוף, תבלין פילדלפיה ,גריל עוף ,מלח ,ופלפל שחור
ירקות בחיתוך גס שאוהבים, אני שמתי בטטה תפוחי אדמה וגזרים שלמים
מים לכיסוי
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
תבשיל אסאדו מטורף לשבת
אסאדו בתנור מתכון מנצח
אסאדו בתנור עם ירקות שורש
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. ראשית בסיר רחב נצרוב את הבשר היטב מכל הצדדים .
2. לאחר מכן נוסיף את הבצל ונטגן היטב נוסיף את השום טיגון קל ואז בשר ואת יתר המרכיבים, לאחר התיבול, נמלא מים עד 2 ס"מ מגובה הבשר נוסיף את הירקות .
3. נביא לרתיחה טובה ולהנמיך את האש על חום נמוך בערך 4 שעות עד שהבשר ממש רך ומתפרק.