חיפוש

אסאדו מתכון פשוט מושלם לראש השנה

אסאדו מתכון פשוט מושלם לראש השנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אסאדו מתכון פשוט מושלם לראש השנה

רבקה הרשקוביץ משתפת אותנו במתכון פשוט מושלם לאסאדו לראש השנה.

מצרכים:

נתח אסאדו ללא עצם חתוך לקןביות
3 בצלים גדולים קצוצים
ראש שום(חצי לקצוץ חצי לשים שניים שלמות)
טימין טרי ,וגם תבלין-בלי להתקמצן 😉
כף חרדל גרגרים
לתיבול: סילאן ,סויה,מרק עוף, תבלין פילדלפיה ,גריל עוף ,מלח ,ופלפל שחור
ירקות בחיתוך גס שאוהבים, אני שמתי בטטה תפוחי אדמה וגזרים שלמים
מים לכיסוי
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
תבשיל אסאדו מטורף לשבת
אסאדו בתנור מתכון מנצח
אסאדו בתנור עם ירקות שורש

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. ראשית בסיר רחב נצרוב את הבשר היטב מכל הצדדים .
2. לאחר מכן נוסיף את הבצל ונטגן היטב נוסיף את השום טיגון קל ואז בשר ואת יתר המרכיבים, לאחר התיבול, נמלא מים עד 2 ס"מ מגובה הבשר נוסיף את הירקות .
3. נביא לרתיחה טובה ולהנמיך את האש על חום נמוך בערך 4 שעות עד שהבשר ממש רך ומתפרק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות