ארוחה בסיר: דג אמנון במרינדה ים תיכונית עם אורז בסמטי

דג אמנון ואורז בסמטי בסיר אחד
דג אמנון ואורז בסמטי בסיר אחד מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

למתכון הפשוט הזה צריך סיר אורז חשמלי עם מתקן אידוי

מצרכים:

למרינדה:
5 שיני שום כתושות
גרידת לימון מ-2 לימונים
1/3 כוס שמן זית
1 כף פפריקה
2 כפות טימין או פטרוזיליה(ניתן להשתמש ביבש עדיף טרי)
1 כפית גרגרי פלפל שחור גרוס
1 כף כורכום
מלח

6 פילטים של דג אמנון
לאורז:
1 כוס אורז בסמטי שטוף
3/4 1 כוסות מים כוס ושלושת רבעי, יש להסתכל בהוראות היצרן של האורז,לפעמים כמות הנוזלים משתנה)
כפית מלח
כף שמן
מעט פלפל שחור

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה וטובלים בתוכו את הפילטים של האמנון ושומרים בקירור,יש להפוך מדי פעם על מנת שהטעמים יספגו היטב .
2. בקערת הסיר אורז שמים את האורז,מים,שמן,מלח,פלפל שחור גרוס ו ובמתקן האידוי שמים את הפילטים מפעילים את הסיר במצב בישול.
3. ברגע שהסיר עובר למצב חימום, מוציאים מהחשמל ושומרים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות ואז מגישים.

להזמנת הסיר חייגו עכשיו: 052-7876868

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: