בורקס בשר מבצק עלים מתכון מנצח
דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון מושלם של בורקס בשר מבצק עלים.
מצרכים:
חבילה בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
כורכום כף שטוחה
פלפל שחור חצי כפית
מרק עוף – כף
כפית גדושה כמון
1 ביצה
אופן הכנה יופיע בהמשך
מתכונים נוספים של בורקס:
בורקס בשר מתכון קל לשבת
בורקס בשר מושלם מבצק עלים
בורקס חתונות עם בשר ורוטב פטריות
מתכונים נוספים
בורקס בשר מתכון מושלם
מתכון נדיר לפאי פירות
גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובצל
מתכון נוסף עם סרטון של בורקס בשר של חן במטבח:
אופן הכנה:
1. לטגן הבצל.לפורר עליו את הבשר טחון ולערבב ומייד כשמשנה צבעו לשבור מעל הכל ביצה ולערבב מהר.
2. להוסיף התבלינים , ולערבב עוד דקה ולכבות.
3. לפתוח בצק עלים , למלא באמצע ולגלגל.למרוח ביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמת הבורקס.