בורקס בשר מושלם מבצק עלים

בורקס בשר מושלם
בורקס ממולא בשר של לי אבוטבול,את המנה הזאת ניתן להכין בתור מנה עיקרית או בתור תוספת.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בורקס בשר מושלם מבצק עלים

בורקס ממולא בשר של לי אבוטבול,את המנה הזאת ניתן להכין בתור מנה עיקרית או בתור תוספת.

מצרכים:
בצק עלים קנוי רצוי לשים אותו לילה לפני במקרר
חצי קילו בשר טחון (בשר מספר 2) מטוגן במעט שמן ללא נוזלים
בצל גדול קצוץ
ביצה טרופה להברשה
פטרוזיליה
פלפל
מלח
אגוז מוסקט
תערובת של שומשום שחור ולבן

בשר טחון מתכונים

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבשר טחון במעט שמן,מוסיפים מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט
נפטרים מהנוזלים ומוסיפים את הפטרוזיליה.
2. בעזרת סכין חותכים בצדדים בצורה אלכסונית כפי שהופיע בסרטון.
3. שמים את מילוי הבשר במרכז בצק העלים.
4. סוגרים את הבצק כפי שהודגם בסרטון.
5. מברישים בביצה ומפזרים את תערובת השומשום מלמעלה.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שמשחים גם בחלק העליון וגם בחלק התחתון.

את המנה ניתן להגיש עם רוטב פטריות
בורקס בשר

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *