תפריט סגור

בורקס בשר מושלם מבצק עלים

בורקס בשר מושלם

בורקס בשר מושלם מבצק עלים

בורקס ממולא בשר של לי אבוטבול,את המנה הזאת ניתן להכין בתור מנה עיקרית או בתור תוספת.

מצרכים:
בצק עלים קנוי רצוי לשים אותו לילה לפני במקרר
חצי קילו בשר טחון (בשר מספר 2) מטוגן במעט שמן ללא נוזלים
בצל גדול קצוץ
ביצה טרופה להברשה
פטרוזיליה
פלפל
מלח
אגוז מוסקט
תערובת של שומשום שחור ולבן

בשר טחון מתכונים





אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבשר טחון במעט שמן,מוסיפים מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט
נפטרים מהנוזלים ומוסיפים את הפטרוזיליה.
2. בעזרת סכין חותכים בצדדים בצורה אלכסונית כפי שהופיע בסרטון.
3. שמים את מילוי הבשר במרכז בצק העלים.
4. סוגרים את הבצק כפי שהודגם בסרטון.
5. מברישים בביצה ומפזרים את תערובת השומשום מלמעלה.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שמשחים גם בחלק העליון וגם בחלק התחתון.

את המנה ניתן להגיש עם רוטב פטריות
בורקס בשר

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
בורקס בשר מושלם
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!